Bevat | Voorbereidingstijd | Bereidingstijd |
---|---|---|
16 | 15 min | 15 min |
1. | Verwarm de oven voor op 180 graden. Beleg een bakplaat van minimaal 15 x 25 cm met bakpapier of vet hem in. |
2. | Pak een grote beslagkom en mix de havermout met de kokos, amandelen, cashewnoten, sesamzaad en dadels of rozijnen. |
3. | Mix de tahin of de pindakaas met de honing in een magnetronschaal en verwarm één minuut. Roer het vanille-extract erdoor en giet de natte mix bij de droge mix. Goed doorroeren. |
4. | Giet de mix op de geprepareerde bakplaat en vorm het met natte handen in een rechthoek van ongeveer 15 x 20 x 1,5 cm. Bak in vijftien minuten tot de randjes goedbruin kleuren. Pas op dat hij niet aanbrandt. Snijd voorzichtig in twintig repen (of vierkantjes); de binnenkant voelt nog wat zacht aan, maar wordt steviger naarmate de repen afkoelen. |
Er zijn 337 calorieën in een portie Kokos-Amandel Energiereep.
Calorieën Verdeling: 61% vet, 28% kolhy, 10% eiwit.
|
Selecteer op Type Maaltijd |
---|