Puntpaprika met Champignons en Geitenkaas

Puntpaprika met Champignons en Geitenkaas

Beoordeling
4,0 
Lekker licht.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
1 5 min 5 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Champignons in schijfjes.
2. Puntpaprika doormidden en schoonmaken en eventueel 1 minuut in magnetron om iets zachter te maken als je dat lekker vindt.
3. Champignons roerbakken, in droge pan met eventueel klein beetje water eventueel peper en zout.
4. Champignons in/op halve puntpaprika's, plakje geitenkaas er over verdelen.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 93 calorieën in een portie Puntpaprika met Champignons en Geitenkaas.
Calorieën Verdeling: 42% vet, 27% kolhy, 32% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
389 kj
5%
93 kcal
Vet
4,73g
7%
Verzadigd Vet
2,986g
15%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,966g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,348g
Koolhydraten
6,81g
3%
Suiker
3,68g
4%
Vezels
1,6g
Eiwitten
8,1g
16%
Zout
0,20g
3%
Cholesterol
9mg
Kalium
403mg
20%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten