Pittige Bloemkool uit de Oven

Pittige Bloemkool uit de Oven

Beoordeling
4,0 
Heerlijk voor bij wat vlees ipv van aardappelen.
Bevat Voorbereidingstijd Bereidingstijd
4 15 min 20 min

Ingrediënten

Beschrijving

1. Bloemkool roosjes even koken tot ze net gaar zijn.
2. In een pan uien, knoflook en spaanse peper aanbakken. Schep de provencaalse kruiden erbij. Breng op smaak met zout en peper.
3. Leg het uienmengsel op een ingevette ovenschaal. Leg hier de bloemkoolroosjes op. Schenk er nu de bouillon bij. Klop de creme fraise losse en verdeel deze over de bloemkool (eventueel beetje geraspte kaas) 20 min onafgedekt in de oven.

Voedingswaarde Overzicht

Er zijn 66 calorieën in een portie Pittige Bloemkool uit de Oven.
Calorieën Verdeling: 29% vet, 61% kolhy, 10% eiwit.
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
277 kj
3%
66 kcal
Vet
2,28g
3%
Verzadigd Vet
1,346g
7%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,094g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,216g
Koolhydraten
11,04g
4%
Suiker
4,32g
5%
Vezels
2,3g
Eiwitten
1,84g
4%
Zout
0,62g
10%
Cholesterol
0mg
Kalium
230mg
12%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Calorieteller 100% Gratis

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Nieuwste Recepten